Multifunctionele print en scan oplossingen

Zoka is een partner van Kyocera en Brother, gerenommeerde merken in de wereld van multifunctionele print- en scanoplossingen. Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan bedrijven die streven naar efficiëntie en kostenbesparing. Onze expertise omvat niet alleen het leveren van geavanceerde technologieën voor printen en scannen, maar ook het integreren van oplossingen voor automatische aanlevering van inkt en onderhoud. 

Met onze servicecontracten genieten klanten van talrijke voordelen, zoals automatische tonerlevering en geprogrammeerd onderhoud. Deze aanpak minimaliseert downtime door proactieve monitoring en voorspellend onderhoud, wat de betrouwbaarheid van de systemen verhoogt en ongeplande kosten minimaliseert. Door samen te werken met Zoka kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun print- en scanomgevingen optimaal worden onderhouden en efficiënt functioneren.

Of het nu gaat om kleine kantoren of grote ondernemingen, Zoka staat klaar om te helpen bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan specifieke bedrijfsbehoeften. Onze toewijding aan hoogwaardige service en ondersteuning zorgt ervoor dat klanten het beste halen uit hun investeringen in print- en scanapparatuur.

Kyocera vergelijken met Brother

Kyocera en Brother zijn beide bekende merken op het gebied van multifunctionele printers (MFP's), maar ze hebben verschillende kenmerken en sterke punten die hen onderscheiden:

 1. Technologie en Duurzaamheid:
  • Kyocera: Kyocera staat bekend om zijn duurzame componenten, zoals keramische drums, die een lange levensduur hebben en minder onderhoud vergen. Ze leggen ook de nadruk op milieuvriendelijkheid door middel van efficiënt gebruik van materialen.
  • Brother: Brother richt zich op gebruiksvriendelijke technologieën met een focus op compacte ontwerpen en innovatieve functies zoals draadloze connectiviteit en cloudintegratie.
 2. Printsnelheid en Capaciteit:
  • Kyocera: Kyocera MFP's bieden vaak hogere printsnelheden en grotere papiercapaciteiten, waardoor ze ideaal zijn voor grotere kantoren met hoge printvolumes.
  • Brother: Brother MFP's zijn vaak compacter en geschikt voor kleinere kantoren of thuiskantoren, met voldoende capaciteit voor dagelijkse printbehoeften.
 3. Gebruikservaring en Ondersteuning:
  • Kyocera: Kyocera biedt uitgebreide ondersteuning met nadruk op servicecontracten die automatische aanlevering van inkt en onderhoud omvatten, wat bijdraagt aan minimale downtime en kostenbesparing.
  • Brother: Brother staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interfaces en betrouwbare klantenservice, met flexibele onderhoudsopties die gericht zijn op het minimaliseren van operationele storingen.

De keuze tussen Kyocera en Brother hangt af van specifieke behoeften zoals bedrijfsgrootte, gebruiksfrequentie, gewenste functies en budget. Beide merken bieden hoogwaardige MFP-oplossingen, maar met verschillende accenten die verschillende soorten gebruikers kunnen aanspreken.