Digitale signage oplossingen voor bedrijven.

Digitale signage is een innovatieve manier voor bedrijven om hun boodschap over te brengen. Het omvat het gebruik van digitale displays zoals LCD-, LED- en interactieve schermen om informatie, advertenties en andere inhoud te tonen. Deze technologie wordt steeds populairder in verschillende sectoren, zoals retail, horeca, onderwijs en gezondheidszorg.

Contact

Voordelen van Digitale Signage

 1. Dynamische Inhoud: In tegenstelling tot traditionele posters kunnen digitale schermen regelmatig bijgewerkt worden met nieuwe inhoud, zonder extra kosten voor drukwerk.
 2. Interactiviteit: Touchscreen displays bieden klanten een interactieve ervaring, waardoor betrokkenheid en klanttevredenheid toenemen.
 3. Aandacht Trekken: Bewegende beelden en video's zijn effectiever in het aantrekken van de aandacht dan statische afbeeldingen.
 4. Kostenbesparend: Op de lange termijn kunnen digitale schermen kosten besparen door de eliminatie van printkosten en het gemak van content updates op afstand.
 5. Milieuvriendelijk: Minder papiergebruik draagt bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Toepassingen van Digitale Signage

 • Retail: Winkels gebruiken digitale borden om promoties, nieuwe producten en aanbiedingen te tonen. Het kan ook worden gebruikt voor wayfinding en het verstrekken van productinformatie.
 • Horeca: Restaurants en cafés gebruiken digitale menu's die eenvoudig kunnen worden aangepast om nieuwe gerechten of promoties weer te geven.
 • Onderwijs: Scholen en universiteiten maken gebruik van digitale borden voor het tonen van aankondigingen, roosterwijzigingen en evenementen.
 • Gezondheidszorg: Ziekenhuizen en klinieken gebruiken digitale signage om patiënteninformatie te verstrekken, wachttijden weer te geven en gezondheidsadvies te geven.

Verschillende Soorten Digitale Signage Displays

 • Standaard Displays: Geschikt voor algemene informatie en advertenties.
 • Touchscreen Displays: Bieden een interactieve ervaring voor gebruikers.
 • Videowalls: Bestaan uit meerdere schermen die samen een groot beeld vormen, ideaal voor impactvolle visuele displays.
 • Outdoor Displays: Robuuste schermen ontworpen om weerbestendig te zijn en helder te blijven in direct zonlicht.
 • Totem Displays: Vrijstaande units die vaak in openbare ruimtes worden geplaatst voor gemakkelijke toegang tot informatie.

Belangrijke Functies

 • Content Management Systemen (CMS): Softwareplatforms die het mogelijk maken om inhoud eenvoudig te beheren en te updaten vanaf een centrale locatie.
 • Planning en Automatisering: Mogelijkheid om inhoud in te plannen voor automatische updates op specifieke tijden of data.
 • Analytische Tools: Bieden inzicht in kijkersgedrag en de effectiviteit van de getoonde inhoud.

Implementatie Overwegingen

Bij het kiezen van een digitale signage oplossing, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten:

 • Doel en Inhoud: Wat wil je bereiken met de digitale signage en welke inhoud wil je tonen?
 • Locatie: Waar zullen de displays worden geplaatst en hoe zullen ze zichtbaar zijn voor het doelpubliek?
 • Budget: Wat is het beschikbare budget voor zowel de initiële installatie als het onderhoud op lange termijn?
 • Ondersteuning en Onderhoud: Zorg voor betrouwbare technische ondersteuning en een plan voor regelmatig onderhoud.

Laat Zoka Helpen met Uw Keuze

Het selecteren van de juiste digitale signage oplossing kan een uitdaging zijn, gezien de vele beschikbare opties en technologieën. Zoka biedt deskundig advies en ondersteuning om u te helpen de beste keuze te maken voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste displays, het implementeren van een effectief content management systeem, of het bieden van continue ondersteuning en onderhoud, Zoka staat klaar om uw bedrijf te helpen profiteren van de voordelen van digitale signage.

Bezoek Onze Showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van digitale signage en wilt u de verschillende oplossingen in actie zien? Wij nodigen u van harte uit om onze showroom (partnership) te bezoeken. Hier kunt u de diverse displays en technologieën van dichtbij bekijken en ervaren hoe ze uw bedrijf kunnen versterken. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze.