Ken je reeds ons partnership met SkyHi Smart?

28 april 2023 in
Ken je reeds ons partnership met SkyHi Smart?
Zoka, Bram Vervacke

In het verleden was zakelijke communicatie beperkt tot traditionele telefoonlijnen en infrastructuur, maar met de vooruitgang van de technologie kunnen bedrijven nu genieten van de voordelen van VoIP-technologie (Voice over Internet Protocol). Een van de populaire VoIP-oplossingen is SkyHi Smart VoIP Telephony. In dit artikel zullen we onderzoeken wat SkyHi Smart VoIP Telephony is, hoe het werkt, de functies en voordelen ervan en of het de juiste oplossing is voor uw bedrijf.

Wat is SkyHi Smart VoIP Telefonie?

SkyHi Smart VoIP Telephony is een cloudgebaseerd telefoonsysteem dat het internet gebruikt om gesprekken te verbinden in plaats van traditionele telefoonlijnen. Het stelt bedrijven in staat om overal te bellen en gebeld te worden met een betrouwbare internetverbinding, waardoor het een perfecte oplossing is voor bedrijven met externe teams, thuiswerk of meerdere kantoorlocaties. SkyHi Smart VoIP Telephony biedt ook geavanceerde functies zoals het doorschakelen van oproepen, voicemail, gespreksopname en telefonische vergaderingen.

Hoe werkt VoIP Telefonie?

VoIP Telephonie werkt door spraaksignalen om te zetten in digitale pakketen en verstuurd deze via het internet naar de andere partij. De andere partij kan ook via internet bellen maar kan ook via een standaard analoge lijn of GSM bellen.

Wanneer je opgebeld wordt kan je zelf kiezen hoe je de oproep aanneemt, via je smartphone app, via je computer of via een vast toestel.

Kenmerken en voordelen van SkyHi Smart VoIP-telefonie

SkyHi Smart VoIP Telephony biedt een reeks functies die de zakelijke communicatie kan verbeteren. Een van de belangrijkste voordelen van SkyHi Smart VoIP Telephony is de flexibiliteit. Het stelt bedrijven in staat om overal te bellen en gebeld te worden, waardoor externe teams verbonden kunnen blijven. Andere functies zijn het doorschakelen van oproepen, voicemail, het opnemen van oproepen en telefonische vergaderingen, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om inkomende oproepen te beheren en samen te werken met teamleden.

Is SkyHi Smart VoIP-telefonie geschikt voor uw bedrijf?

SkyHi Smart VoIP Telephony kan de juiste oplossing zijn voor bedrijven die hun communicatiesysteem willen verbeteren en tegelijkertijd de kosten willen verlagen. Het biedt geavanceerde functies, flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het een perfecte oplossing is voor kleine en middelgrote bedrijven.

SkyHi Smart VoIP Telephony is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die hun communicatiesysteem willen verbeteren. Met zijn geavanceerde functies, flexibiliteit en schaalbaarheid kan het bedrijven helpen verbonden te blijven en inkomende oproepen efficiënt te beheren.

Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of demo.