Microsoft bookings de handige online agendaplanner

5 juni 2023 in
Microsoft bookings de handige online agendaplanner
Zoka, Bram Vervacke

Wat is Microsoft bookings?

Microsoft Bookings is een handige online agendaplanner die bedrijven de mogelijkheid biedt om hun klanten gemakkelijk te laten boeken voor afspraken. Met deze dienst kunnen bedrijven hun klanten in staat stellen om online of via e-mail afspraken te boeken, waardoor ze hun tijd efficiënter kunnen besteden.


Hoe werkt Microsoft bookings

Je plaatst je eigen outlook agenda online via Microsoft bookings en maakt 1 of meerdere services.

Per services kan je bepalen wanneer deze beschikbaar is en wie kan ingeschakeld worden voor deze service.

De service kan enkel intern gebruiken (bijvoorbeeld door iemand van de planning) of publiek.

Hierdoor kunnen klanten rechtstreeks een afspraak inplannen. Omdat deze samenloopt met je eigen outlook agenda voorkom je dubbele afspraken en ze geen tijd hoeven te verspillen aan het bellen en het sturen van e-mails.

De dienst biedt ook de mogelijkheid om klanten een herinnering te sturen voordat hun afspraak plaatsvindt. Dit helpt bedrijven om ervoor te zorgen dat klanten hun afspraken niet vergeten en dat hun bedrijf zijn productiviteit maximaal benut.

Inbegrepen in je Microsoft 365 licentie

Beschik je reeds over een Microsoft 365 licentie? Dan is de kans vrij groot dat je deze gratis kan gebruiken. Deze dienst is reeds aanwezig in de Microsoft 365 Basic.


Besluit

Microsoft Bookings is een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven die hun klanten de mogelijkheid willen geven om gemakkelijk afspraken te maken.

Wil je weten welke impact Microsoft Bookings kan hebben op jouw bedrijf?

Plan even een afspraak in op https://afspraak.zoka.be