Haal meer uit Microsoft 365

Bekijk de mogelijkheden met ons leerplatform
9 april 2024 in
Haal meer uit Microsoft 365
Zoka, Bram Vervacke

Ben je klaar om het meeste uit je Microsoft 365 licentie(s) te halen? Misschien ben je net begonnen met het verkennen van de vele mogelijkheden van deze krachtige toolset, of misschien ben je al een ervaren gebruiker die op zoek is naar manieren om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wat je niveau ook is, er is een geweldige manier om je kennis te vergroten en je productiviteit te verbeteren.

Naast onze opleidingen ter plaatse biedt zoka nu ook de mogelijkheid om Microsoft 365 beter te leren kennen door middel van korte, informatieve video's.

Waarom Video's?

Korte video's zijn een uitstekende manier om snel nieuwe vaardigheden te leren en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Microsoft 365 Standard. Ze zijn visueel, boeiend en kunnen gemakkelijk worden geconsumeerd in je eigen tempo, of je nu onderweg bent of een paar minuten hebt tussen vergaderingen door.

Wat kun je verwachten van deze Video's?

  1. Snelstartgidsen:
    Ben je nieuw bij Microsoft 365? Geen zorgen! Onze video's bieden je snelstartgidsen die je helpen bij het navigeren door de verschillende apps en functies, zodat je snel aan de slag kunt.
  2. Tips & Trucs: Ontdek handige tips en trucs die je helpen om efficiënter te werken en je workflow te stroomlijnen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je e-mails met Outlook of het gebruik van geavanceerde functies in Excel, we hebben je gedekt.
  3. Diepgaande leertrajecten: Wil je meer leren over specifieke functies of apps binnen Microsoft 365? Onze diepgaande leertrajecten geven je een grondig inzicht in alles, van geavanceerde spreadsheettechnieken tot het opzetten van effectieve samenwerkingen met Teams.
  4. Nieuwe Functies Ontdekken: Microsoft 365 wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd met nieuwe functies en mogelijkheden. Onze video's helpen je bij het ontdekken en benutten van deze nieuwe mogelijkheden, zodat je altijd up-to-date blijft.

Ben je er klaar voor?

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor ons leerplatform en toegang te krijgen tot onze uitgebreide bibliotheek met video's. Of je nu een absolute beginner bent of een doorgewinterde gebruiker, er is voor elk wat wils. En het beste van alles is dat je kunt leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Klaar om meer te ontdekken en te leren met Microsoft 365? 

Vraag je testversie aan via onze contactpagina en begin je reis naar verbeterde productiviteit en efficiëntie!