Bookwithme ontdek de nieuwe functie binnen Microsoft bookings

6 maart 2024 in
Bookwithme ontdek de nieuwe functie binnen Microsoft bookings
Zoka, Bram Vervacke

De nieuwe toevoeging aan Microsoft Bookings

Microsoft Bookings is een planningstool waarmee bedrijven afspraken met hun klanten kunnen beheren. Onlangs introduceerde Microsoft een nieuwe functie voor Bookings genaamd Bookwithme. Met deze functie kunnen bedrijven hun klanten afspraken laten plannen met het specifieke personeelslid waarmee ze willen werken. Deze toevoeging heeft het boeken van afspraken efficiënter en persoonlijker gemaakt voor zowel bedrijven als klanten.

Kenmerken van Bookwithme: Wat het op tafel brengt

Met Bookwithme kunnen bedrijven de schema’s van hun medewerkers instellen en klanten in staat stellen afspraken te maken met het personeelslid van hun voorkeur. Klanten kunnen de beschikbaarheid van elk personeelslid bekijken en een tijdslot selecteren dat het beste bij hen past. Bookwithme stelt medewerkers ook in staat om hun planningen te beheren, hun afspraken te bekijken en persoonlijke informatie toe te voegen, zoals hun bio en foto. Bovendien stuurt de functie automatische herinneringen naar klanten en medewerkers over aankomende afspraken.

Voordelen van Bookwithme voor bedrijven en klanten

Bookwithme biedt verschillende voordelen voor bedrijven en klanten. Voor bedrijven stroomlijnt Bookwithme het boekingsproces, bespaart het tijd en biedt het persoonlijke service aan klanten. Medewerkers kunnen zich concentreren op hun werk in plaats van hun planningen te beheren, wat kan leiden tot een verhoogde productiviteit. Voor klanten biedt Bookwithme de flexibiliteit om het personeelslid te kiezen waarmee ze willen werken, de beschikbaarheid te bekijken en online afspraken te boeken wanneer het hen uitkomt. Bovendien helpen automatische herinneringen en meldingen ervoor te zorgen dat klanten op tijd op hun afspraken verschijnen.

 
Bookwithme opzetten: tips en trucs

Om het meeste uit Bookwithme te halen, moeten bedrijven ervoor zorgen dat hun website up-to-date en gemakkelijk te navigeren is. Ze moeten ook duidelijke instructies geven over het boeken van afspraken met Bookwithme. Het is belangrijk om personeelsplanningen nauwkeurig in te stellen en up-to-date te houden om planningsconflicten te voorkomen. Bovendien moeten bedrijven automatische herinneringen aanpassen aan hun behoeften en ervoor zorgen dat medewerkers worden getraind in het effectief gebruiken van Bookwithme.

De toekomst van boeken omarmen met Bookwithme

Over het algemeen is Bookwithme een waardevolle aanvulling op Microsoft Bookings die meer efficiëntie en personalisatie in het planningsproces brengt. Het is een win-win voor zowel bedrijven als klanten, stroomlijnt het boekingsproces en zorgt ervoor dat afspraken soepel verlopen. Door deze nieuwe functie te omarmen, kunnen bedrijven hun klanten een betere ervaring bieden en hun algehele werking verbeteren.

Aan de slag

Om Bookwithme te gaan gebruiken dient er een tijdschema ingesteld te worden van elk personeelslid. Klanten kunnen vervolgens via een link de beschikbaarheid van het personeelslid bekijken en een tijdslot voor hun afspraak selecteren. De medewerker ontvangt een melding over de afspraak en kan indien nodig bevestigen of opnieuw plannen. Bookwithme stelt klanten ook in staat om zelf afspraken te annuleren of opnieuw in te plannen.

Deze link kan je ook toevoegen aan je website of e-mailhandtekening.

Hulp nodig of liever even een demo?

Contacteer ons